Webdesign

wave
Wil je als ondernemer een nieuwe website of webshop voor je firma laten bouwen dan is het van belang dat je een goede partner zoekt die perfect jouw boodschap kan vertalen. Uiteindelijk is dit je virtuele uithangbord om potentiële klanten te verleiden zodat ze voor jouw product of firma kiezen.  STATUZ zorgt ervoor dat jouw website doeltreffend is, dat de bezoekers een voortreffelijke online ervaring hebben en dat jouw website zonder twijfel goed zal renderen.

ONTWERP

Val op met een stijlvol ontwerp

Een studie toont aan dat 75% van de bezoekers de geloofwaardigheid van een firma zuiver beoordelen op basis van het visueel ontwerp. 38% verlaat de website als ze de deze onaantrekkelijk vinden.

Daarom is het van groot belang om heel wat waarde te hechten aan een stijlvol ontwerp dat de professionaliteit van jouw firma perfect weerspiegelt. Een aantrekkelijk ontwerp in combinatie met sterke content zijn zonder twijfel 2 basiselementen die nodig zijn om bezoekers te overtuigen om op jouw website te blijven.

FLEXIBEL

Maak zelf aanpassingen op je website​

STATUZ maakt gebruik van WordPress, wereldwijd het meest populaire CMS platform. Dit is vooral te danken aan de gebruiksvriendelijkheid, de betrouwbaarheid en de flexibiliteit dat dit pakket te bieden heeft. Wil je zelf graag wijzingen aanbrengen aan je website dan kunnen wij ervoor zorgen dat dit op een vrij eenvoudige manier kan. Een korte cursus zorgt ervoor dat je meteen zelf aan de slag kan.

REPONSIEF DESIGN

Geoptimaliseerd voor tablet, smartphone en PC

Om zeker te zijn dat jouw website mooi wordt weergegeven op zowel een tablet, smartphone of computer worden websites voorzien van een “responsive design”. De layout van je website zal zich automatisch aanpassen aan het toestel waarop je de website bekijkt om zo een ultieme gebruikerservaring te kunnen garanderen.

TOPRANKING

Bovenaan in de zoekresultaten


Het is cruciaal dat achter uw website een sterke SEO strategie schuilt die ervoor zorgt dat u bovenaan de zoekresultaten zichtbaar bent. Vele van onze klanten staan met belangrijke keywords helemaal bovenaan in zoekrobots zoals Google en hebben zo nieuwe klanten aangetrokken alsook hun omzet zien verhogen.

WEBSHOP

Online je producten verkopen met je eigen webshop

Online shoppen doen we tegenwoordig bijna allemaal. Met slechts een paar klikken bestel je een product, betalen kan snel en eenvoudig en ding dong, de volgende dag heb je dikwijls je product al in huis. Met een webshop ben je maar liefst 24/7 online beschikbaar en zo geef je klanten de mogelijkheid om ook te shoppen buiten sluitingsuren. Een fysieke winkel focust meestal op de lokale regio maar met een webwinkel kan je veel meer potentiële klanten bereiken. Plannen om een webshop op te starten ? Wij geven je graag raad.

portfolio

Raats schilderwerken

SLIMP

FT Group

TP Products

Sedac-Meral

Mamelou

Natural Beauty

Cowize

Op zoek naar een nieuwe website of webshop ?

Twijfel dan niet om contact op te nemen.