Online Marketing

wave

Geef je sales een boost met behulp van online marketing

Wat ben je met een mooie website als potentiële klanten je niet kunnen terugvinden op het internet ? Hoe kan je beter scoren in zoekrobots zoals Google of Bing ? Hoe kan je doelgericht online adverteren ?

Door gebruik te maken van de juiste digitale marketingkanalen heb je een groot bereik en meestal snelle resultaten . En het beste van al ? De meeste online marketingmogelijkheden kunnen volledig afgestemd worden op jouw budget, ze zijn meestal effectief en daarnaast ook betaalbaar in vergelijking met klassieke manieren van adverteren.

Wij begeleiden je graag in het succesvol implementeren van je online marketing.

SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Optimaliseer je website met als hoofddoel een beter resultaat te halen in zoekrobots zoals Google, Bing,… Het realiseren van een goede ranking hangt af van tal van factoren: sterke content, de juiste paginaopbouw, interne en externe links, aanwezigheid van keywords in metadata,… Wij kunnen tal van case studies voorleggen waar we klanten naar de top 5 gebracht hebben met belangrijke keywords (waaronder ook TOP 1 posities).

SOCIAL MEDIA MARKETING

Bereik je doelpubliek via de juiste kanalen

Ongetwijfeld ken je al de belangrijkste social media kanalen zoals Facebook, Linkedin, Instagram, Pinterest en Twitter. Vergroot de naamsbekendheid en zichtbaarheid van je firma alsook die van je producten en diensten dankzij social media marketing. Spring er uit en maak gebruik van sterke visuals en korte krachtige teksten om bezoekers zo te verleiden om door te klikken naar jouw website.

EMAIL MARKETING

Gericht communiceren op een budgetvriendelijke manier

Bij email marketing denken we vooral aan campagnes zoals het lanceren van een nieuw product, een tijdelijke promo actie, evenementen, laatste trends, nieuwe collectie, wedstrijd,…. Werkt zeer efficiënt voor consumentengoederen en diensten.

SEA

Geef de zichtbaarheid van je producten en/of diensten een boost

Je hebt ze al ongetwijfeld gezien. Gerichte advertenties die bovenaan elke pagina staan en die enkel betalend zijn wanneer iemand op jouw link klikt. Wanneer je voor een startup een nieuwe website lanceert dan kan het even duren vooraleer je SEO strategie zijn vruchten zal afwerpen. SEA is dan de ideale oplossing om je producten en diensten sneller zichtbaar te maken.

Je online zichtbaarheid verhogen ?

Laten we samen de mogelijkheden bespreken.