Samenwerken met Statuz ?

wave

01

Betaalbare marketingdiensten

Als freelancer heb ik geen grote infrastructuur die deels doorgerekend dient te worden aan de klant. Verwacht daarom marketingdensten aan een competitief tarief.

02

Sneller … Flexibeler

Lanceer je binnenkort een project met een strikte deadline ? Bij Statuz kan je rekenen op extra flexibiliteit en snelle oplevertijden. 

03

Vast aanspreekpunt

Als freelancer behandel ik jouw project van A tot Z. Zo heb je slecht 1 vast aanspreekpunt, makkelijk toch ?

04

Ervaring en expertise

Background = gedreven marketeer met daarnaast vele jaren ervaring en een uitgesproken passie voor grafische vormgeving en web development.

05

Duidelijk & eerlijk advies

Investeer vooral in marketing die effectief werkt voor jouw product, dienst of bedrijf. Verwacht vooral duidelijk en eerlijk advies.

06

Geen contracten

Contracten aanbieden waar de klant aan vasthangt ? Daar doen wij niet aan mee. Wij verkiezen dat klanten bljven omdat ze tevreden zijn.

Testimonials

Klanten

Jouw firma helpen groeien, dank zij een sterke branding, een doeltreffende website of spraakmakende visuals. Al heel wat klanten hebben bewust gekozen voor Statuz. Misschien ben jij de volgende ? Bekijk hier alvast enkele testimonials.

5/5

5 sterren

“Door Statuz beschikken wij nu over een prachtige webshop. Wij zijn enorm tevreden over de efficiënte service en de dienst na verkoop. Ook de prijzen zijn eerlijk en correct. Een topfirma die wij iedereen aanraden.”

Wout Waerlop

Sales manager Benelux - Mamelou BV

“Statuz levert uitstekend werk bij het bouwen en onderhouden van de website van Subseadesign. Robin is zeer responsief en klaart de klus snel met uitstekende kwaliteit.”

Svend Skjeggedal

Sales, Marketing & Project Management - SubseaDesign AS

“Statuz heeft voor TP Products een nieuwe website ontwikkeld die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens zeer goed presteert dankzij topposities in Google. Robin helpt ons ook met het maken van mooi promomateriaal, presentaties, social media visuals, brochures, flyers,… Verwacht geen passieve marketeer maar iemand die met waardevolle input komt waardoor elke marketingcampagne er goed uitziet. Ik kijk ernaar uit om met Robin samen te werken aan toekomstige projecten.”

John Arnesen

Sales & Business Development Manager - TP Products

“FT Group werkt al vele jaren samen met Robin en is zeer tevreden over zijn marketingondersteuning met betrekking tot website-ontwerpen, merkopbouw, social media-campagnes etc.”

Hans De Backer

CFO & Marketing - FT Group

“STATUZ heeft voor GEMACO een volledige re-branding uitgevoerd alsook een mooie en performante nieuwe website ontwikkeld. Naast het geven van goed advies is Robin vooral een luisterend oor. Hij begreep onze markt en slaagde erin zijn creativiteit daarop af te stemmen”

Muriel Merchiers

CEO - Gemaco

“Top service, professioneel advies voor de beste resultaten. Zeer tevreden klant. Mijn zaak is ontzettend gegroeid dankzij Robin . Bedankt hiervoor”

Nathalie Van Damme

Zaakvoerder - Natural Beauty