Logo & Huisstijl

wave

Logo

de basis van een sterke merkidentiteit

Het ontwikkelen van het juiste logo dat bij uw firma of product past klinkt dikwijls als een eenvoudige taak, maar toch dient men met heel wat factoren rekening te houden. Je logo is uiteindelijk de visuele weerspiegeling van je firma, je merk, je identiteit en dient te tonen wie je bent en waar je voor staat.

Een uniek design dat makkelijk herkenbaar is de belangrijkste vereiste maar daarnaast moet een logo ook enige flexibiliteit vertonen, m.a.w. kan het logo zowel op lichte en donkere achtergronden gebruikt worden ? Is het logo ook goed leesbaar wanneer het kleiner wordt afgebeeld ? Laat daarom je logo ontwerpen door een professional die jouw boodschap op een creatieve manier tracht te vertalen, volledig in lijn met jouw verwachtingen.

LOGO PORTFOLIO

Meer logo ontwerpen ? klik hier

REBRANDING

Heb je nog geen logo of Is je huidige logo toe aan een make-over ? Neem dan gerust vrijblijvend contact op om de opties te bespreken.

Anna-older Anna-newer

Huisstijl

creëren van een opvallende en herkenbare look

Na het ontwikkelen van je logo starten we met de uitwerking van je huisstijl die het DNA van je firma op een consistente manier dient te weerspiegelen. We werken een look & feel uit die past bij jouw bedrijf en die zich duidelijk onderscheid van je concurrentie. Bij een huisstijl worden elementen zoals kleuren, vormen en lettertypes vastgelegd om uniformiteit en herkenbaarheid te garanderen. Deze huisstijl zal vervolgens toegepast worden op visitekaartjes, brochures, briefpapier, enveloppes, …. Dank zij een opvallende herkenbare look zal je publiek meer vertrouwd geraken met je firma, producten en diensten.

HUISSTIJL portfolio

Op zoek naar een nieuwe professionele look ?

Laten we samen de mogelijkheden bespreken.