Print & Promo

wave

Laat een blijvende indruk achter

In het digitale landschap waar we ons vandaag in bevinden wordt dikwijls de vraag gesteld of drukwerk nog wel zijn nut heeft. Of course ! Heel wat mensen verkiezen nog steeds om rustig een mooi gedrukte brochure of flyer te lezen i.p.v. een digitale PDF versie. Technische brochures waar veel gebruik wordt gemaakt van tabellen en data zijn ook moeilijker af te lezen van een scherm in vergelijking met een gedrukte versie. Als verkoper is het ook aangenamer om een brochure of flyer te kunnen overhandigen aan één van je nieuwe contacten. Geef ze iets tastbaars en trek de aandacht met een spraakmakend design. De boodschap zal ongetwijfeld langer blijven hangen.

 

DRUKWERK

Trek de aandacht met een spraakmakend design

Voor drukwerk gaan wij steeds voor de beste kwaliteit daar dit het imago van uw product of firma op een zorgvuldige en stijlvolle manier dient te weerspiegelen. Wij helpen U graag op weg bij het kiezen van het juiste formaat, de papierdikte, de coating en afwerking, …

PROMO MATERIAAL

Beurs of tentoonstelling gepland ?

Binnenkort een beurs, tentoonstelling of opendeurdag gepland ? Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden die passen binnen jouw budget. Mooie beurswanden, makkelijk opstelbare rollups, visuele presentaties of leuke giveaways, … het kan allemaal.

PORTFOLIO

Opvallen met drukwerk of een beursdisplay ?

Laten we samen de mogelijkheden bespreken.