Visuele Content

wave

Visuele content : More powerfull than ever !

Foto’s en videos maken een belangrijk deel uit van ons leven. Ze doen ons terugdenken aan het verleden, aan mooie plaatsen, gevoelens en verhalen die we hebben meegemaakt. Nog nooit werden er zoveel foto’s een video’s gemaakt zoals vandaag de dag. Dit is deels te danken aan het toenemend marktaandeel van smartphones waarmee je makkelijk zelf foto’s of video’s kan maken, maar daarnaast vooral aan populaire social media platformen zoals Pinterest, Facebook, Instagram of Snapchat waar beeldmateriaal centraal staat. Wist je dat er elke dag 300 miljoen nieuwe foto’s op Facebook worden gezet en op Instagram een gemiddelde van 95 miljoen foto’s/dag ?

Researchers hebben aangetoond dat het gebruik van relevant beeldmateriaal de kans vergroot met 80% dat bezoekers de bijhorende tekst zullen lezen.

VIDEO

Bedrijfsvideo

Vertel het verhaal van je bedrijf of product in bewegende beelden.

Naast foto’s zijn video’s ontzettend “hot” voor de moment. Wie heeft er al niet snel even een tutorial of productbeoordeling bekeken op Youtube. Maar voor bedrijven zijn er ook tal van interessante toepassingen. Denk maar aan een korte bedrijfsvideo, een productdemonstratie of enkele testimonials van klanten.

RENDERS

3D Renders

Visualiseer je producten met fotorealistische renders

Er zijn bepaalde scenario’s waarbij het maken van een foto of video niet altijd mogelijk is. Denk maar aan een product dat nog steeds in ontwikkeling is maar dat je toch graag zou wil visualiseren, een shot dat moeilijk vast te leggen is, de componenten tonen waaruit je product is opgebouwd (in een vloeiende animatie),…

Wij maken van je 3d model een fotorealistische visualisatie (zowel still images als animaties) die je vervolgens kan gebruiken in presentaties, op social media, op je website,…

Op zoek naar mooie opvallende visuals
voor je brochure, website of social media ?

Laten we samen de mogelijkheden bespreken.