Opleidingen

wave

Scherp je vaardigheden aan door het volgen van onze opleidingen

Maak je deel uit van een marketing team of heb je gewoon interesse om in de toekomst zelf meer in handen te nemen door het uitbreiden van je skills op gebied van Photoshop , Indesign of Powerpoint ? Dan ben je ongetwijfeld bij het juiste adres. Leer hoe je mooie visuals of realistische composities kan maken die geschikt zijn voor je website, je social media campagne of voor drukwerk. Leer zelf om professionele documenten te ontwikkelen in Indesign maar ook hoe je deze bestanden correct dient af te leveren bij je drukker. Maak professionele presentaties voor je sales team in Powerpoint en leer daarnaast ook de do’s en dont’s bij het maken van slides.

Opleidingen

Indesign

Powerpoint

Afgestemd op jouw specifieke noden

Waarom veel tijd verspelen om onnodige zaken aan te leren waarvan we weten dat jij deze in de praktijk nooit zal gebruiken. Door de uitgebreide functionaliteit van Photoshop en Indesign kan de interface in het begin wel een beetje overweldigend overkomen. Daarom willen wij ons vooral focussen op de tools en technieken die jullie zullen verder helpen bij jullie dagdagelijkse taak. Het is vanzelfsprekend dat jullie eerst vertrouwd dienen te geraken met de basisfunctionaliteit maar nadat je de basis on de knie hebt maken we ook tijd voor oefeningen die specifiek zijn afgestemd op jullie noden.

Aangepast aan de huidige trends

Ik wil een een advertentie of post plaatsen op Facebook of LinkedIn. Wat zij de ideale afmetingen ? Welke resolutie ? Hoe vallen we het beste op ? We delen tal van interessante tips en tricks met onze cursisten zodat jullie achteraf zelf aan de slag kunnen.

Ontdek de beste tips en de dirty tricks

Leer het verschil tussen destructive en non-destructive editing, in welke gevallen Smart Objects en Layer masks je het leven makkelijker kunnen maken. Welke bestandstypes kan je best gebruiken voor een specifieke toepassing. Leer wat een crop en bleed zone is en wat het exacte nut daarvan is. Maak komaf met vervelende problemen zoals gradient banding, kleurverschillen in je compositie,… je zal deze tips allemaal tegenkomen in onze opleidingen en daarnaast ook leren wat (volgens ons) de meest gebruiksvriendelijke workflows zijn.

Meer te weten komen over onze opleidingen ?

Twijfel dan niet om contact op te nemen.